Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αισιοδοξούν για Μάτος στη Μποταφόγκο

Την αισιοδοξία τους ότι ο Μαρσέλο Μάτος θα παραμείνει στη Μποταφόγκο εκφράζουν οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου συλλόγου, ο οποίος όμως βυθισμένος στα οικονομικά προβλήματα, δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τον Παναθηναϊκό.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Μαρσέλο Μάτος. Δουλεύουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι ο Μαρσέλο θα συνεχίσει για πολύ καλό στον σύλλογο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Μποταφόγκο, Αντερσον Μπάρος, χωρίς όμως να εξηγήσει το πώς θα γίνει αυτό.
Σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογραφτεί με το «τριφύλλι», οι Βραζιλιάνοι θα έπρεπε να καταβάλουν τη ρήτρα για να κρατήσουν τον παίκτη από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν κατάφεραν να το κάνουν αυτό.

Ο Μάτος εξέφρασε επανειλημμένως τη θέλησή του να παραμείνει στην πατρίδα του και έτσι οι «πράσινοι» προσπάθησαν να βρουν μια λύση, όμως η Μποταφόγκο δεν φαίνεται διατεθειμένη ακόμα να τους καταβάλει κάποιο ποσό. Αυτό σημαίνει, ότι αν μέσα σε έναν σχεδόν μήνα από σήμερα δεν αλλάξει κάτι, τότε ο Βραζιλιάνος χαφ θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...