Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ 1-0 (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 1-0 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 84΄ ο Dolezaj. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την έξοδό της στην Ευρώπη, αφού το μοναδικό που έχει να κάνει είναι να ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ώστε να μην πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το δικό τους αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η Ένωση κέρδισε τη μάχη του κέντρου από το ξεκίνημα του αγώνα και κυκλοφορούσε με υπομονή την μπάλα κοντά στην περιοχή του Jakupovic. Ωστόσο, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, αφού υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα το Saja, πέρα από μία φάση με το Monje στο 4΄, με την απουσία του Σολάκη να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο β΄ μέρος. Οι παίκτες του Jimenez είχαν την υπεροχή, αλλά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν κατάφερναν να απειλήσουν τον Jakupovic και όσες το έκαναν ήταν άστοχοι. Η είσοδος του Eder στο 67΄ έδωσε πνοή στους «κιτρινόμαυρους», όμως οι γηπεδούχοι αφού ανταπεξήλθαν στην πίεση, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πετυχαίνοντας στο 84΄ το γκολ που τους χάρισε τη νίκη, όταν ο Dolezaj έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Breska και έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ «κυνήγησε» το γκολ της ισοφάρισης, στο 91΄ ο Michel έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 84΄ Dolezaj
Συνθέσεις
Ολυμπιακός Βόλου: Jakupovic, Selezj, Ζαραδούκας, Sankare, Dolezaj, Μητρόπουλος, Ρόκας (52΄ Acosta), Alvarez, Breska (88΄ Tomas), Monje (90+4΄ Γκότοβος), Martin
ΑΕΚ: Saja, Γεωργέας (67΄ Eder), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Diop, Michel, Λαγός, Guerreiro (86΄ Leonardo), Scocco, Baha
To γκολ του Dolezaj στο Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ 1-0 σε video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...