Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Gilberto silva cropImage via WikipediaO Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και – σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο Βόλο – μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των πλέι-οφ «πάτησε» κορυφή και κρατά τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League στα χέρια του. Τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έκανε το γκολ του Gilberto Silva – στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του «τριφυλλιού» εκτός απροόπτου – στο 74ο λεπτό.
To παιχνίδι απέκτησε από νωρίς αρκετά καλό ρυθμό με τους «πράσινους» να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και το «θερμόμετρο» ανέβηκε από ένα σφύριγμα του Κάκου στο 24΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στα πλευρά του Cirillo. O Κερκυραίος διαιτητής είδε χέρι και καταλόγισε πέναλτι. Στη συνέχεια, όμως, άλλαξε – σωστά – την απόφασή του, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, στην τελευταία άξια λόγου στιγμή έως το τέλος του ημιχρόνου.
Οι παίκτες του Ferreira μπήκαν πολύ δυνατά στο β΄ μέρος και έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ τους. H υπεροχή τους βρήκε αντίκρισμα στο 74΄. Ο Cisse έκανε το σουτ, ο Χαλκιάς απομάκρυνε εντυπωσιακά, ο Gilberto Silva – από ελεγχόμενη θέση – έφτασε πρώτος στην μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Στα λεπτά που απέμεναν ο «δικέφαλος» βγήκε μαζικά στην επίθεση. Στο 84΄ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Muslimovic, ενώ στη συνέχεια η άμυνα του Παναθηναϊκού πέρασε δύσκολες στιγμές. Ωστόσο το 1-0 παρέμεινε και η ομάδα του Ferreira βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Σκόρερ: 74΄ Gilberto
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (68΄ Μαρίνος), Sarriegi, Kante, Simao, Gilberto, Νίνης (68΄ Καραγκούνης), Garcia (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Leto, Cisse
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto (69΄ Sznaucner), Lino, Cirillo, Contreras, Vitolo, Τσουκαλάς, Φωτάκης (80΄ Muslimovic), Vierinha, Σαλπιγγίδης (76΄ El Zhar), Αθανασιάδης
Το γκολ του Gilberto Silva στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 (video)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...