Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Κοκκινίζει» ο Βαλντέζ!

Ένα βήμα από την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, αφού με τον παίκτη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, ενώ και με την ομάδα του όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να επέλθει.

Ο Εντουάρντο Μαθία, ως γνωστόν, βρίσκεται στην Ισπανία και προσπαθεί να ολοκληρώσει to deal με τον Παραγουανό άσο της Χέρκουλες, Νέλσον Βαλντέζ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωταθλητή», οι επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών (σ.σ. Ολυμπιακός, Χέρκουλες και Βαλντέζ) συνεχίζονται και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Παραγουανού έχει εξουσιοδοτήσει συνεργάτη του που ζει μόνιμα στην Ελλάδα να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με την Χέρκουλες, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ουσιαστικά δώσει τα χέρια με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι επαφές του Μαθία με την Χέρκουλες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, καθώς οι Ισπανοί θέλουν να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν από την πώληση του παίκτη, όπως είναι φυσικό, και θέλουν να πάρουν ένα ποσό όσο το δυνατόν πιο κοντά στα 3.5 εκ. ευρώ της ρήτρας. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με ένα ποσό μεταξύ 2-3 εκ. ευρώ, ενώ στον διεθνή επιθετικό προσφέρουν συμβόλαιο ενός εκ. ευρώ ετησίως.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι πολύ σύντομα ο παίκτης θα ανήκει στο ερυθρόλευκο ρόστερ, αφού με την ομάδα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στις επόμενες επαφές, και το μόνο που μπορεί να χαλάσει το deal είναι αν ο παίκτης αρχίσει ξαφνικά να ζητάει παράλογα πράγματα. Όχι ότι έχουν τέτοιες ενδείξεις, αλλά κατά καιρούς έχουν αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα να είναι πιο επιφυλακτικοί.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...