Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Στη Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Παίκτης της Γκρέμιο θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτησή του.
Μια ημέρα μόλις μετά την τελευταία εμφάνισή του μπροστά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Βραζιλιάνος άσος ήρθε σε συμφωνία με τους «τρικολόρ» και εκείνοι μέσω της ιστοσελίδας τους γνωστοποίησαν τα νέα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτή την εξέλιξη. Στόχος μας παραμένει η συνεχής ενίσχυση του ρόστερ μας», σχολίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Πάουλο Οντόνε.
Δηλώσεις για την συμφωνία της Γκρέμιο με τον Ζιλμπέρτο έκανε και ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Γκάμπριελ, ο οποίος αγωνίζεται από πέρσι το καλοκαίρι στο βραζιλιάνικο σύλλογο.
«Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και ένα πολύ θετικό πρόσωπο μέσα στην ομάδα. Πραγματικός ηγέτης. Δεν είναι να απορείς ότι για μια 10ετία έπαιζε σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη και στην εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν αρχηγός», τόνισε.
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα πραγματοποιηθεί αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του και περάσει από τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...