Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΕΚ: Ξανά εκτός αποστολής ο Μπλάνκο

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ίσμαελ Μπλάνκο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη, με αποτέλεσμα ο Μανόλο Χιμένεθ να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής των play off με τον Παναθηναϊκό.

Και από τη στιγμή, που αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης στη σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Μπλάνκο δεν θα αγωνιστεί ξανά με τα «κιτρινόμαυρα».

Πάντως, η ΑΕΚ πριν από μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση θυμίζει σχεδόν νοσοκομείο. Οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Σανέλ Γιάχιτς είναι εδώ και καιρό τραυματίες και δεν υπολογίζονταν από τον Ισπανό, ο Νίκος Γεωργέας έμεινε και αυτός εκτός λόγω ενός προβλήματος, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας είναι τιμωρημένος.

Έτσι, οι 21 ποδοσφαιριστές της Ένωσης, που αποτελούν την αποστολή είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδης, Καράμπελας, Μανωλάς, Νταντόμο, Καφές, Λαγός, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτσης, Έντερ, Λεονάρντο και Ντιόπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...