Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Θα ενταχθεί στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση;

Την Τρίτη 31 Μαΐου λήγει η προθεσμία, ώστε ο Ολυμπιακός να ενταχθεί στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση της Super League.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League  είχε δεσμευθεί, ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα ενταχθούν κι αυτοί στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση της Super League.


Ο Μαρινάκης είχε δηλώσεις στις 11 Οκτωβρίου το εξής: «Θεωρώ ότι η συμφωνία που μόλις υπογράψαμε, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι θετική εξέλιξη για όλες τις ομάδες.
Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, όπως έχω δεσμευθεί από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος της SuperLeague, πρόθεσή μας είναι να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε, όταν έρθει η ώρα, για το καλό όλων των ομάδων και πάνω απ' όλα του Ολυμπιακού».

Ενώ ο αντιπρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Ως τώρα η κεντρική διαχείριση γίνεται από 14 ομάδες. Ο Ολυμπιακός και η Skoda Ξάνθη έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ, αλλά διαφαίνεται ότι και οι δύο ομάδες έχουν διάθεση να συμμετέχουν στην κεντρική διαχείριση όταν λήξει το συμβόλαιο τους με την κρατική τηλεόραση. Θα ενταχθούν και αυτές στο πρόγραμμα της NOVA».

Τώρα μένει να δούμε αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κρατήσει το λόγο του για το αν ο Ολυμπιακός θα ενταχθεί στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση ή θα παραμείνει στην ΕΡΤ. Αν μπει ο Ολυμπιακός στην τηλεοπτική διαχείριση, τότε όλες οι ομάδες θα πάρουν περισσότερα χρήματα από την NOVA.
www.aekfans21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...