Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σημαντική νίκη για την Εθνική Νέων κόντρα σε Σλοβακία

Σπουδαίο βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011 έκανε η Εθνική ομάδα των Νέων στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας στην πρεμιέρα του ομίλου της στο elite round της διοργανώτριας Σλοβακίας με 2-1.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκε με δυνατή κεφαλιά του Γιώργος Κατίδη μόλις στο 5ο λεπτό. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πάλεψαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Λάζικ στο 18', όμως με αυτογκόλ του Μπάρτεκ στο 36' η Εθνική πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και στο τέλος τη νίκη.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι Σλοβάκοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όμως στο 2' ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας, Στέφανος Καπίνο, πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε χτύπημα πέναλτι του Ντόλνι.
«Δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία, όμως διαθέταμε πάθος και θέληση για τη νίκη απέναντι στη διοργανώτρια του τουρνουά. Την Κυριακή παίζουμε το ματς-κλειδί για την πρόκριση με τους Γάλλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λεωνίδας Βόκολος.
Από την πλευρά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Εθνικής, Γιώργος Κατίδης, σχολίασε: «Το γεγονός ότι πέτυχα το πρώτο γκολ δε σημαίνει κάτι για μένα. Αξία έχει η νίκη μας απέναντι στη διοργανώτρια χώρα και η ψυχή που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο».
Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής Νέων είναι η Γαλλία, την Κυριακή 22/5 και ώρα 16:00 στην πόλη Σένεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...