Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Με ποσοστό 73,85% επανεξελέγη ο Θανάσης Αθανασιάδης


Η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη θα έχει την ευθύνη της καθοδήγησης της ΠΑΕ Αρης για τη διετία 2011-2013. Γεγονός που προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν σήμερα από τη Λέσχη Φίλων Αρη για την ανάδειξη των νέων ιθυνόντων της εταιρείας.

Στις αρχαιρεσίες δικαίωμα ψήφου είχαν 4.775 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης, εκ των οποίων στις κάλπες οδηγήθηκαν 3.418 μέλη. Εγκυρα ήταν 3.327 ψηφοδέλτια και άκυρα-λευκά 91.
Η παράταξη "Αρης Προοπτική", του κ. Αθανασιάδη έλαβε 2.457 ψήφους και η αντίπαλός της, "Αρης Ενότητα", του Παναγιώτη Στεφανίδη, 870 ψήφους.
"Ευχαριστούμε για την ψήφο, που μας δίνει τα ηνία στην ΠΑΕ για μια διετία κρίσιμη. Η ψήφος μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο, μας βάζει ευθύνες για να δουλέψουμε πιο σκληρά για να κάνουμε πράξη τα όνειρα του λαού μας. Οι συζητήσεις για την ομάδα είναι σε ημερήσια βάση για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να δώσουμε τη μέγιστη αγωνιστική ισχύ εναρμονισμένη με τα οικονομικά δεδομένα μας", δήλωσε ο Θανάσης Αθανασιάδης.
Ο Παναγιώτης Στεφανίδης, με τη σειρά του, τόνισε: "Θα κάτσουμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης. Θέλουμε να έρθει όλος ο κόσμος να βοηθήσει τον Αρη να πάει ψηλά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...