Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα βρήκαν για Ντιντάκ

Μίλαν και Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια για τον Ντιντάκ Βιλά, και οι Ερυθρόλευκοι –μαζί με τους Ροσονέρι– «ψήνουν» τον 20χρονο αριστερό οπισθοφύλακα να βάλει την υπογραφή του και να μεταβεί στον Πειραιά.

Ο Ντιντάκ Βιλά θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε Ισπανία και Ιταλία, και αυτό εξηγεί γιατί η Μίλαν δαπάνησε 4 εκ. ευρώ το Ιανουάριο για να αποκτήσει έναν εικοσάχρονο ποδοσφαιριστή από την Εσπανιόλ.

Στην Μίλαν επιθυμούν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε μια ομάδα όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο και παράλληλα θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα δείξει τις δυνατότητές του. Για τα παραπάνω, οι «ροσονέρι» θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι ο καταλληλότερος σύλλογος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Εντουάρντο Μαθία γνωρίζουν πολύ καλά τον Ντιντάκ και τον θέλουν στην ομάδα, αφού αμφότεροι πιστεύουν ότι ο νεαρός Ισπανός αριστερός μπακ ταιριάζει… ταμάμ στο αγωνιστικό στιλ των Πειραιωτών. Ο «τσινγκούρι» έδωσε εντολή να κινήσουν τα νήματα για την απόκτησή του μόλις ενημερώθηκε ότι ο παίκτης είναι διαθέσιμος, έστω και ως δανεικός, και η διοίκηση έσπευσε να συμφωνήσει με τη Μίλαν για τον δανεισμό του.

Ο Εντουάρντο Μαθία βρέθηκε στο Μιλάνο και συναντήθηκε με τον διάσημο μάνατζερ του Ντιντάκ, Μίνο Ραϊόλα και τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρωταθλητή, ο Ραϊόλα λειτούργησε σαν σύμμαχος του Ολυμπιακού, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τη μεταγραφή του Ντιντάκ και οι δύο ομάδες δεν άργησαν να συμφωνήσουν, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση της Μίλαν, την ώρα που αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον νεαρό.
Ο Ολυμπιακός το μόνο που περιμένει είναι να απαντήσει θετικά και ο Ντιντάκ, για να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί πως δεν θα περιέχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης από τους Ιταλούς, αφού η Μίλαν έχει επενδύσει πάνω στον παίκτη και δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει, αντιθέτως για την επόμενη σεζόν τον υπολογίζει κανονικά.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έχει ζητήσει λίγο χρόνο από την ομάδα του για να το σκεφτεί και να ζυγίσει τις επιλογές του, όμως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη να… «ψήνει» τον ποδοσφαιριστή –με τις ευλογίες της Μίλαν– χρησιμοποιώντας το δέλεαρ του ελληνικού νταμπλ, την απευθείας συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη φανέλα βασικού που λογικά ο εικοσάχρονος θα πάρει «σπίτι» του για τα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν.

Έτσι του δίνει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα μεγάλα επαγγελματικά βήματα της καριέρας του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας εξασφαλίσει και το συμβόλαιο με τους «ροσονέρι», όπου με μια καλή «ερυθρόλευκη» σεζόν θα βρει ενεργό χώρο στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...