Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Len Trophy γυναικών:Η ΝΕ Πατρών ψάχνει το +4, χωρίς ελπίδες ο Ηρακλής στη Μόσχα

Cerritos College Women's Water Polo TeamImage by Michael Oh via FlickrΗ ώρα των ευρωπαϊκών ρεβάνς για τα προημιτελικά του Len Trophy έφτασε για τις ελληνικές ομάδες, καθώς το Σάββατο η ΝΕ Πατρών θα κυνηγήσει τη νίκη με διαφορά τεσσάρων γκολ απέναντι στη Ζέντες, προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Το αχαϊκό συγκρότημα υποδέχεται στις 20:30 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» την ουγγρική ομάδα, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 15-12 του πρώτου προημιτελικού και να εξασφαλίσει, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης.

Το έργο της ΝΕΠ δεν είναι βεβαίως εύκολο, αλλά η διαφορά του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτική και επιτρέπει στις παίκτριες του Λάμπρου Αναστασόπουλου να ελπίζουν στην ανατροπή. Την πατρινή ομάδα θα ενισχύσει η Αυστραλή αμυντικός Λαρίσα Ουέμπστερ, όχι όμως και η Βαν Ομεν. Τον αγώνα θα διευθύνουν η Ολλανδή Ντιάνα Ντούτιλχ-Ντουμάς και ο Ρώσος Βλάντιμιρ Γκερζάνιχ.

Για την ίδια διοργάνωση, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει το Σάββατο (19:30) στη Ρωσία τη Σκιφ Μόσχας. Ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η ήττα με 13-9 στη Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπει στον Γηραιό να κάνει όνειρα πρόκρισης, απέναντι σε μία έτσι κι αλλιώς ανώτερη ομάδα. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Τούρκος Ακίφ Ουζ και ο Ισραηλινός Μαρκ Λεβίν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των β΄ προημιτελικών (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):


Ουραλότσκα Ζλάτουστ (Ρωσία)-Χετ Ράβιν (Ολλανδία) 26/2 (8-14)
Σκιφ Μόσχας (Ρωσία)-Ηρακλής 26/2 (13-9)
ΝΕ Πατρών -Ζέντες (Ουγγαρία) 26/2 (12-15)
Λέιντεν (Ολλανδία)-Ράπαλο (Ιταλία) 26/2 (8-13)

tovima.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...