Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΚ: Ψάχνει την ελληνική αγορά ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει απλώσει δίχτυα στην ελληνική αγορά, από όπου ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την απόκτηση των Φορτούνη, Σιόβα, Μαλεζά, Γεωργιάδη.

Για τον πρώτο, η περίπτωσή του θεωρείται μάλλον απίθανο να προχωρήσει, μιας και υπάρχει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, αλλά και η Γιουβέντους.

Οσο για τον Σιόβα, θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός αλλά και το περιστατικό στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αδυνατίζουν την περίπτωσή του.

Για τον Γεωργιάδη τα πράγματα είναι γνωστά. Θα γίνει νέα κίνηση το καλοκαίρι, ενώ αναμένεται και η αντίδραση του παίκτη, σχετικά με το δικαίωμα που έχει να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αν υποβιβαστεί ο Πανσερραϊκός. 

Τέλος, για τον Μαλεζά ο ΠΑΟΚ ζητούσε 350.000 ευρώ πριν από ένα μήνα και αν οι απαιτήσεις του πέσουν λίγο ακόμα, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του.

- Το ποσό των 500.000 ευρώ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ο Χουανφράν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με την εφηρίδα «ΕΞΕΔΡΑ», ο Ισπανός έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ για οφειλόμενα. «Θα προσφύγουμε στη FIFA. Διεκδικούμε τα χρήματα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Κάναμε υπομονή. Ενημερώσαμε την ΑΕΚ μέσω εξώδικου πως αν δεν μας καταβάλει άμεσα τα χρήματα, θα προσφύγουμε στη FIFA. Δεν έχουμε άλλο δρόμο», δήλωσε ο Αρτούρο Κανάλες, εκπρόσωπός του παίκτη.

www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...