Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΣ διέσυρε την Βέροια με 5-0

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε τη Βέροια ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα (5-0) σε παιχνίδι (το οποίο διεξήχθη χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ματς με τον ΟΦΗ), για την 24η αγωνιστική της Football League και αποσπάστηκε… ισάριθμους πόντους από τον δεύτερο Παναιτωλικό.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ο Μπκαγιόκο που πέτυχε δύο γκολ και έβγαλε την ασίστ για δύο ακόμη καθώς και ο Τζάνης, που «έφτιαξε» τα τρία πρώτα τέρματα για την ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ
Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για τον «Αγιαξ».Ο ΠΑΣ αναζήτησε το γρήγορο γκολ, που θα έκανε πιο εύκολη την αποστολή του και το πέτυχε στο 13' όταν ο Τζάνης τροφοδότησε τον Σιαλμά και εκείνος με δεξί σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Καντιμοίρη.
Ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει μετά το πρώτο καλό εικοσάλεπτο με συνέπεια να μη δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις.Η επανάληψη άνηκε εξ ολοκλήρου στους Ηπειρώτες που μπήκαν δυνατά και στο 59' έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με το οποίο στην ουσία «καθάρισαν» το ματς. 
Ο Τζάνης επιχείρησε σέντρα και ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.Δέκα λεπτά αργότερα (και ενώ στο 63' ο Ανδράλας είχε δοκάρι), οι ίδιοι πρωταγωνιστές «έβγαλαν» και το τρίτο γκολ του ΠΑΣ. 
Ο Τζάνης έκανε τη σέντρα και ο Μπακαγιόκο με βολέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ.Στο 74' ήταν η σειρά του τελευταίου να τροφοδοτήσει τον Ντε Βινσέντι και εκείνος με σουτ πέτυχε το 4-0. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σκούφαλη να πάρει την μπάλα από τον έμπειρο επιθετικό και να τη στείλει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος (71' Ντε Βινσέντι), Σιαλμάς, Τζάνης (77' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (83' Μπουχάν).
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Τσιάτσιος, Μπάρμπας, Παγώνης, Διαμαντόπουλος (73' Λαναρής), Καλογέρης, Αουρέλιο, Σαμαράς, Γεωργιάδης (68' Καλτσάς), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...