Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ: Χωρίς φόβο, αλλά με περίσσιο πάθος!

Μπορεί να πήραν προβάδισμα νίκης οι παίκτες του Aρη στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έστω και η λευκή ισοπαλία του «Κλεάνθης Βικελίδης» της περασμένης εβδομάδας φαίνεται πως τους κάνουν να πιστεύουν ότι οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχουν εξανεμιστεί.

Ετσι ταξίδεψαν στην Αγγλία με πάρα πολύ καλή ψυχολογία και έτοιμοι να τα δώσουν όλα για 90 λεπτά και ό,τι καταφέρουν. Χωρίς φόβο, αλλά με περίσσιο πάθος! Τα πλάνα του Μιχαλήτσιου θα είναι σαφέστατα αμυντικά, αφού ο στόχος θα είναι να διατηρηθεί το «0» στην άμυνα και να χτυπήσει η ομάδα στις κόντρες.

Θα ήταν υπερβολή να πούμε με την πορεία του φετινού Άρη ότι θα διεκδικήσει το θαύμα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι κίτρινοι απέδειξαν φέτος ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα! Μπορεί το «Βιθέντε Καλντερόν» να μην ήταν κατάμεστο όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τεράστια νίκη επί της κατόχου του τροπαίου, μπορεί στο Λεβερκούζεν να γνώρισε την ήττα με 1-0, όμως εκείνη ήρθε στο τέλος σε ένα παιχνίδι που ο Άρης άξιζε πολλά περισσότερα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην ήττα από τη Ρόζεμπορκγ στο Τροντχάιμ με 2-1. Οι παίκτες του Άρη έχουν δείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τους υποτιμήσει!

Είναι γνωστό ότι οι αγγλικές ομάδες παίζουν με τελείως διαφορετικό ρυθμό στην έδρα τους, είναι επίσης γνωστό ότι το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι περιέχει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Ο Άρης, όμως, θα παίξει χωρίς να έχει κάτι να χάσει και θα παλέψει για την πρόκριση στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ».

Είναι... έδρα!

Από το 2003 οι «πολίτες» έχουν μόλις μία ήττα στην έδρα τους στην Ευρώπη από τη Μίντιλαντ το 2008 στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA και με τη νίκη τους στη Δανία στα πέναλτι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, ενώ έχουν αναδειχθεί τρεις φορές ισόπαλοι με τις Γκρότσλιν (1-1), Παρί (0-0) και Γιουβέντους (1-1).

Την τελευταία φορά που οι κίτρινοι ταξίδεψαν στην Αγγλία ήταν για την αναμέτρηση με την Μπόλτον του Στέλιου Γιαννακόπουλου, όταν ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 2' των καθυστερήσεων για να ισοφαρίσει 1-1, ενώ αν μη τι άλλο η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Μόσχα και ο τρόπος που τελικά αποκλείστηκε, δείχνει ότι ο Άρης μπορεί να ελπίζει...

Μέσα ο Κόκε, χωρίς Καστίγιο

Ο Κόκε ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Μάντσεστερ, όμως το πρόβκλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γιάννη Μιχαλήτσο είναι ο Νέρι Καστίγιο, που έμεινε λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής στη Θεσσαλονίκη. Είναι άγνωστο αν ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποιήσει τον Ισπανό επιθετικό στο παιχνίδι, όπου δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που η ομάδα τα πήγε πολύ καλά.

Από την άλλη πλευρά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, που αναμένεται να είναι πιο επιθετική από εκείνη που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ο Μπαλοτέλι, με τον οποίο υπήρξε επεισόδιο μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στη Νοτς Κάουντι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν Μπόατενγκ και Ράιτ Φίλιπς, ενώ υποψηφιότητα θέτουν Μίλνερ και Ντε Γιόνγκ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...