Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ: Στην παγωμένη Μόσχα θέλει την ανατροπή

Paok fans in Toumba.Image via WikipediaΜπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-1) να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, αλλά στον Δικέφαλο δεν χάνουν την αισιοδοξία ενόψει του σημερινού (19:00, ΑΝΤ1) επαναληπτικού με την ΤΣΣΚΑ στο «Λουζνίκι» για τους 32 του Εuropa League.

Ακόμα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη ρωσική πρωτεύουσα (-15 βαθμοί Κελσίου) ο αγώνας θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ώρα, όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ.

Ο Μάκης Χάβος ξέρει ότι η ομάδα του χρειάζεται να σκοράρει για να προκριθεί και γι΄ αυτό το λόγο αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, για να πιέσει ακόμα περισσότερο τους Ρώσους. Το σύστημα που θα παρατάξει ο Ελληνας τεχνικός ςίναι ένα πιο επιθετικογενές 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίεσκεται ο Κρέσιτς, απόντος του τραυματία Χαλκιά.

Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σνάουτσνερ και Λίνο στα άκρα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κοντρέρας και Τσιρίλο. Ο κουρασμένος Πάμπλο Γκαρσία θα έχει παρτενέρ στα χαφ τον Σταύρο Τσουκαλά, αφού ο Βίκτορ Βιτόλο είναι ακόμα πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς.

Στα άκρα της επίθεσης ο Ελληνας τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Σαλπιγγίδη και Βιεϊρίνια για να προκαλέσει ρίγματα στην άμυνα των Ρώσων. Ακόμα ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Ιβιτς, ο οποίος θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμαν Μπαμπάεφ, τόνισε ότι κατά 99% ο αγώνας θα ξεκινήσει στην ώρα του, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μόσχα: «Κανονικά δεν θα ήμασταν ενάντια στο να γίνει το ματς νωρίτερα.

Αλλά, όπως εξηγήσαμε και στους ανθρώπους της UEFA, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι οπαδοί μας είτε είχαν αγοράσει ήδη εισιτήρια, είτε είχαν κάνει ήδη τα πλάνα τους για την Τρίτη, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα. Από την πλευρά μας δεν θέλαμε να στερήσουμε από τον κόσμο την ευκαιρία παρακολουθήσουν την αναμέτρηση».

«Η UEFA θα εξετάσει και σήμερα τον καιρό, αλλά και την κατάσταση του γηπέδου μαζί με ανθρώπους των δύο ομάδων και θα πάρουν από κοινού την καλύτερη απόφαση. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στην ώρα του, αλλά όλα θα κριθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα» δήλωσε ο Μπαμπάεφ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...