Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός τελικού του Challenge Cup η ΕΑΠ

Η ΕΑ Πατρών δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Challenge Cup Ανδρών, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Ματσεράρα. Στο ματς που έγινε στην Ιταλία η πατρινή ομάδα έχασε με 3-0, ενώ στο ματς που είχε γίνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα είχε ηττηθεί 3-1 σετ.Στον τελικό της διοργάνωσης οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την τουρκική Αρκάς, που απέκλεισε την αυστριακή Αϊκ/Ντομπ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των Πατρινών, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα πικραμένος για τον τραυματισμό του Ντέιβινσον σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο στη μάχη που δίνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρώτο σετ αλλά δυστυχώς κάποια λάθη απειρίας μας στοίχισαν και η Ματσεράτα νίκησε δίκαια. Νομίζω ότι ο απολογισμός του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδίου της ΕΑΠ Λουξ είναι θετικός, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και κερδίσαμε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς».

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-23.
ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ (Μπερούτο): Σαβάνι 4, Βερμίλιο 4, Στάνκοβιτς 10, Μαρτίνο 12, Ομρσεν 5, Ποντρασκάνιν 4, λίμερο ο Παπαρόνι με 61%, (Ντάβινσον 3, Βαν Βάλλε 5).
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ντορνέλας 12, Ντειβινσον 1, Κουρνέτας 1, Σικέιρα 9, Σουλτανόπουλος 5, Μαντέκας 5, λίμπερο ο Στεφάνου με 71%, (Ασπιώτης 6, Παπαδόπουλος, Πατρινός).
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...