Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δεσμεύσεις Γ. Γ. Αθλητισμού για τα αθλητικά έργα στο Νομό Ιωαννίνων

Να επανεξετάσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πλαίσιο των προγραμματικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Ηπείρου (ως διαδόχου των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων) για τα αθλητικά έργα, δεσμεύτηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, σε συνάντηση που είχαν μαζί του, στα Ιωάννινα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παντελής Κολόκας, παρουσία και του προέδρου της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Γ. Κρανά.
 
Στον κ. Μπιτσαξή, τέθηκαν εκ μέρους τους, το ζήτημα του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, της ολοκλήρωσης της αίθουσας βαρέων αθλημάτων και των υπολοίπων έργων υποδομής για τον Αθλητισμό, μεταξύ των οποίων και η αντικατάσταση του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, για το οποίο ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο, η Γ.Γ. θα προωθήσει το έργο.
 
Ο Γενικός Γραμματέας κ. Π. Μπιτσαξής, συνοδευμένος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Κολόκα και το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Φίλιππα Φίλιο επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων, για να σχηματίσει προσωπική άποψη για παρεμβάσεις που απαιτούνται.
 
Στο γεύμα εργασίας που ακολούθησε από τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη ζητήθηκε η συνδρομή του Γ.Γ.Α., για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, καθώς και για την προώθηση και στήριξη των αθλημάτων που αποτελούν την ταυτότητα κάθε περιοχής, προτάσεις που αντιμετώπισε με θετικό πνεύμα ο Γ.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...