Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Αέρας» η Βουλιαγμένη - Μοιρασιά στο ντέρμπι, «γκέλα» για Παναθηναϊκό

Greece - Hungary WaterPolo match (World Junior...Image via WikipediaΙσόπαλο 6-6 έληξε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών μεταξύ του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού. Οι Κυανέρυθροι έδειχναν ικανοί να φτάσουν στη νίκη αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο προδόθηκαν από την άμυνα τους και οι Ερυθρόλευκοι απέσπασαν ένα βαθμό.

Ο Πανιώνιος πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ έχοντας πλεονέκτημα δύο τερμάτων (3-1, 4-2, 5-3). Ωστόσο στην αρχή της τέταρτης περιόδου ο Χρήστος Αφρουδάκης ισοφάρισε σε 5-5. Ο Δημήτρης Μάζης έβαλε ξανά τον Πανιώνιο μπροστά (6-5), αλλά 2,17’ πριν τη λήξη ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου.
«Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει εύκολα. Ηρθαμε εδώ να παίξουμε χωρίς να έχουμε κάνει την προπόνηση που θα έπρεπε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπομονή τους», δήλωσε μετά τον αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Μάκης Βολτυράκης από την πλευρά του επεσήμανε: «Ελέγχαμε τον αγώνα, αλλά πάθαμε μπλακ άουτ για δύο λεπτά και το πληρώσαμε. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Εκεί θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 1-0, 1-3.
Πανιώνιος (Μάκης Βολτυράκης): Μιράλης 2, Μάζης 2, Μουρίκης 1, Παπαδόγκωνας 1.
Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Ντόσκας 2, Μπλάνης 1, Μυλωνάκης 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1.

Ισοπαλία και για ΠΑΟ, Χίο

Ισόπαλος 6-6 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Χίο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για την 14η ημέρα της Α1 των ανδρών στο πόλο. Πρώτος σκόρερ για τους Πράσινους ήταν ο Τσόκας με τρία γκολ, τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να οδηγήσουν στη νίκη τους γηπεδούχους.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 2-3, 0-1.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 3, Γ. Αφρουδάκης 2, Σάριτς 1.
Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Σάντα 2, Μιμίδης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Κότεριλ 1, Γαβαλάς 1.

«Αέρας» η Βουλιαγμένη

Την 10η διαδοχική της νίκη σημείωσε η Βουλιαγμένη που πέρασε σαν αέρας από το κολυμβητήριο του Αλίμου επικρατώντας 18-2 του Καλαμακίου. Για τους νικητές, που ακολουθούν κατά πόδας τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ξεχώρισαν οι Βουλγαράκης και Γκακ με τρία τέρματα έκαστος,

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 5-0, 5-1

«Κυνηγά» την τετράδα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κυνηγά με αξιώσεις την τετράδα επικρατώντας του ΝΟ Πατρών με 13-8 στη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος προσδοκά ότι ο Πανιώνιος θα χάσει βαθμούς απέναντι στον Ολυμπιακό και η διαφορά του από τους Κυανέρυθρους θα διατηρηθεί στους πέντε βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-2, 1-2, 3-2.
ΠΑΟΚ (Μίρο Τρούμπιτς): Παπαγιαννάκης 3, Βογιατζόγλου 3, Παυλίδης 2, Κατσουλάκης 2, Κανδιόγλου 1, Αληχανίδης 1, Ντούλος 1.
ΝΟ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Κανελλόπουλος 2, Αθανασακόπουλος 2, Αναστασιάδης 1, Μπουρνάζος 1, Μάνεσης 1, Αντίοχος 1.

Περίπατος για Εθνκό

Περίπατο για τον Εθνικό στον Πειραιά, όπου δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση του ΝΟ Λάρισας με 11-3. Ιδια τα δεδομένα για τους Πειραιώτες με αυτά του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά την υπόθεση τετράδα, καθώς παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι του Πανιώνιου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-0, 2-1, 4-1.
Εθνικός (Δημήτρης Μαυρωτάς): Καψοκόλης 3, Μίσιτς 2, Σαλάχας 1, Μπατάκης 1, Κατρουζανάκης 1, Πετρόχειλος 1, Κεχαγιάς 1, Χαραλαμπόπουλος 1.
ΝΟ Λάρισας (Κώστας Σακκαλής): Σουράνι 2, Βαμβουνάκης 1.
tovima.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...