Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χάβος: "Μέχρι και τελικό μπορούσαμε"!

PAOK SupportersImage via WikipediaΗ εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παγωμένο «Λουζνίκι» άνοιξε την... όρεξη του Μάκη Χάβου. «Μέχρι και στον τελικό θα μπορούσαμε να φτάσουμε αν περνούσαμε την ΤΣΣΚΑ» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά τη λήξη του αγώνα της Μόσχας (1-1), ενώ υπογράμμισε πως «οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλοι που μπορούν να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό». Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός μοίρασε «συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στον φίλαθλο κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στη συγκεκριμένη παγερή αναμέτρηση». Όσο για τις καιρικές συνθήκες; «Για όλους ήταν πρωτόγνωρο αλλά εγώ δε φόρεσα ποτέ σκούφο» είπε.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μάκη Χάβου:

Για το παιχνίδι:

«Θεωρώ ότι όποια ομάδα σήμερα περνούσε στην επόμενη φάση, θα πήγαινε στον τελικό. Ηταν πολύ δύσκολο λόγω των πολικού ψύχους όμως σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί πίστευα ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, αλλά είμαι και περήφανος για την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα».

Για την τύχη:

«Με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε οι δύο ομάδες στα δύο παιχνίδια, είδαμε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στο σύνολο των δύο αγώνων».

Για την αλλαγή που είχε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

«Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και ήμουν σίγουρος ότι θα παίζαμε καλά. Προσπάθησα να το περάσω και στους παίκτες. Δε μπορεί η ομάδα λόγω των πολλών παιχνιδιών και των τραυματιών δε μπορεί σε όλους τους αγώνες να έχει την εμφάνιση που είχε σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γιατί έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια και είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς».

Για το αν αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια η εμφάνιση:

«Είναι τόσο μεγάλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα το ξεπεράσουν. Θα ήμαστε στενοχωρημένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τη ΤΣΣΚΑ:

«Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Δε μπορώ να ξεχωρίζω κανέναν. Θεωρώ ότι όποια ομάδα σήμερα θα πήγαινε στον τελικό.»

Για τις καιρικές συνθήκες:

«Για όλους ήταν πρωτόγνωρο αλλά εγώ δε φόρεσα ποτέ σκούφο.»

Για την αλλαγή του Ιβιτς:

«Ήταν για λόγους τακτικής. Βγήκε ο Ιβιτς για να μπει και άλλος επιθετικός και δε θέλαμε να ρισκάρουμε βγάζοντας αμυντικούς, γιατί αν το κάναμε 1-2 θα προκρινόμασταν. Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα πολύ ποιοτική».

Για την εμφάνιση:

«Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη της ομάδας, καλύτερη και από το Ζάγκρεμπ, γιατί σήμερα ήμασταν καλύτεροι και στο επιθετικό αλλά και στο κομμάτι που αμυνόμασταν».

Για το μήνυμα του στον κόσμο:

«Έκαναν και πάλι τόσα χιλιόμετρα για να είναι κοντά. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Ξέρουν οι ίδιοι».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...