Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απορρίφθηκε η η πρόταση μομφήςκατά Μαρινάκη.

Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως έγινε γνωστό τρεις ομάδες ψήφισαν υπέρ της πρότασης, οκτώ κατά, ενώ είχαμε και πέντε λευκά.

Αποχώρησαν οι εκπόσωπο του ΠΑΟ, Γόντικας και Βεκρής, οι οποίοι κατά την αποχώρησή τους οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ξανασυμμετάσχουν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο παραμένει πρόεδρος σε αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης
.

ME ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει της σαββατιάτικης (26/02) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν ο Χριστοδουλόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και ο Γκαρσία που είναι ανέτοιμος αφού λείπει από τις προπονήσεις για περίπου έναν μήνα. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους τιμωρημένους Σίλβα, Λέτο και Βύντρα.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (25/02) οι Πράσινοι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ταχύτητες. Οι Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Φερέιρα ενόψει του Ατρομήτου. Ο Ζιλμπέρτο απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός του Παναθηναίκού ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριελήφθησαν οι: Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Καπίνο, καθώς και οι τιμωρημένοι Ζιλμπέρτο, Λέτο και Βύντρα.

 tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...