Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αρης - ΑΕΛ 2-2 :Δύο γκολ στις καθυστερήσεις! (VIDEO)

Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη και δυο γκολ στις καθυστερήσεις Λάρισα και Αρης μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο μεταξύ τους 2-2 στο AEL FC Arena, αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν από τους δυο.

Οι παίκτες τους Νίκου Κωστένογλου ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Κουζέν να νικάει με διπλή προσπάθεια τον Μιχάλη Σηφάκη μετά από σέντρα του Τουμέρ Μετίν.

Ο Τούρκος ήταν ο ηγέτης της Λάρισας σε όλο το ματς και στο 19' έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσιμπάμπα, όμως ο τελευταίος πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία.

Ο Αρης, που μέχρι εκείνο το σημείο είχε παθητικό ρόλο, ξύπνησε και στο επόμενο διάστημα κυριάρχησε και δημιούργησε ευκαιρίες για το 1-1. Αρχικά ο Μπομπαντίγια έχασε την πρώτη στο 28' και έξι λεπτά αργότερα ο Περέιρα με τρομερό σουτ νίκησε τον Τσοντοφάλσκι.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα, όμως κόρνερ του Ρομέου στο 37' βρήκε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Σηφάκη.

Στο ίδιο καλό επίπεδο συνεχίστηκε το ματς και στην επανάληψη, με τους δυο αντιπάλους να έχουν ρυθμό και να κυνηγάνε το γκολ. Στο 75' ο Μπομπαντίγια αστόχησε από κοντά στη μεγαλύτερη ευκαιρία των κιτρίνων, όμως δεν θα συνε΄βαινε το ίδιο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με σουτ που κόντραρε και στον Ταλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Η πλάστιγγα φαινόταν πως έγαιρνε προς την πλευρά του Αρη, όμως οι Λαρισαίοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 93' ο Ρομέου με αριστερό σουτ μετά από στρώσιμο του Κουζέν έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του και την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας, έστω και σε κωματώδη κατάσταση.

Ο Αρης, πάλι, μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσει την ιδέα της Ευρώπης για τη νέα σεζόν, αφού πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει να μπει στα playoff.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης (79' Ρέντζας), Βενετίδης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (31' Ιγκλέσιας), Μετίν (71' Κούλιτς), Πανκράτ, Ρομέου, Τσιμπάμπα

Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο (63' Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Φατί, Μίτσελ, Μενδρινός (81' Καστίγιο), Παπαζαχαρίας, Μπομπαντίγια, Λαζαρίδης, Περέιρα (89' Πρίττας), Βανγκέλι
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...