Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στα «κίτρινα» το Μάντσεστερ!

Κίτρινη έχει «βαφτεί» η πόλη του Μάντσεστερ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Άρη με τη Σίτι (22.05, Ant1). Περισσότεροι από 10.000 φίλοι των «κίτρινων» αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο.

Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης θα φτάνουν στο Μάντσεστερ τα τελευταία τσάρτερ που θα μεταφέρουν φίλους του Άρη για την ιστορική αναμέτρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης κόντρα στη Σίτι. Μάλιστα οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία περισσότερων από δέκα χιλιάδων φίλων της ομάδας στην κερκίδα του γηπέδου, εκ των οποίων οι μισοί θα προέρχονται από την Ελλάδα και οι υπόλοιποι θα είναι Έλληνες και Κύπριοι φοιτητές από κάθε γωνιά της Βρετανίας, που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας.

Όπως τονίζουν μάλιστα οι Άγγλοι, το γήπεδο της Σίτι είναι μεν χωρητικότητας 45.000 θέσεων, αλλά από αυτές μόνο 35.000 εισιτήρια εκδόθηκαν ώστε να δημιουργηθούν και οι απαραίτητες νεκρές ζώνες, μια και ο αριθμός των οπαδών του Άρη θα είναι πολύ μεγάλος. Έτσι, όπως κανονίστηκε, το πάνω διάζωμα του πετάλου όπου θα βρεθούν οι φίλοι του Άρη θα παραμείνει κλειστό.

Μαζί και οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ!

Εξάλλου, οι φίλοι του Άρη θα έχουν στο πλευρό τους και εκείνους της Γιουνάιτεντ. Η κόντρα της Σίτι με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ είναι μεγάλη και ήδη οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται μαζί με αυτούς του Άρη στους δρόμους και τις παμπ του Μάντσεστερ ενισχύοντας με τις φωνές τους τα τραγούδια των Αρειανών. Επιπλέον, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ παροτρύνουν σε κάθε ευκαιρία τους αντίστοιχους του Άρη να τα δώσουν όλαμ ώστε να δουν την ομάδα τους να αποκλείει τη μισητή συμπολίτισσα.

Βόλτα από το «Ολντ Τράφορντ»

Κατά τα άλλα, για τους φίλους του Άρη που βρίσκονται στο Μάντσεστερ πόλος έλξης αποτελεί το ιστορικό «Θέατρο των Ονείρων». Το φημισμένο γήπεδο της Γιουνάιτεντ διαθέτει ένα μοναδικό μουσείο και οι φίλοι του Άρη κατά εκατοντάδες δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν κάθε χώρο του «Ολντ Τράφορντ» και να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες σε μία μοναδική εμπειρία.

Τηλεοπτική εκδήλωση

Όσον αφορά τους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα όσους διαμένουν στην Αθήνα, ο ΑΝΤ1 που θα μεταδώσει τον αγώνα έχει οργανώσει μια εκδήλωση για όσους ανήκουν στη λέσχη φίλων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει φυσικά και η προβολή του μεγάλου αγώνα κόντρα στη Σίτι.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...