Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ 2-1 (4 videos) - Εκπληκτικός αλλά άτυχος

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός στη Μόσχα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, που θα μπορούσε να παιχτεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του. Αν και προηγήθηκε της ΤΣΣΚΑ με 1-0 και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει την πρόκριση, ισοφαρίστηκε στη μοναδική μεγάλη φάση των Ρώσων και η πρόκριση έβγαλε πέταξε μέσα από τα χέρια του.


Οι -18 βαθμοί Κελσίου πάγωναν και την ανάσα στο Λουζνίκι, όμως στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρωσικής πρωτεύουσας ο δικέφαλος έβγαλε τόση ψυχή, όση ίσως δεν έχει βγάλει χρόνια τώρα. Εξ αρχής ήξερε πως έπρεπε να κυνηγήσει τη νίκη. Εξ αρχής ήξερε πως ο καιρός θα ήταν ο χειρότερός του αντίπαλος. Εξ αρχής ήξερε πως έπρεπε να καταφέρει να βρει τα πατήματά του σε έναν αγωνιστικό χώρο με τεχνικό χλοοτάπητα. Κόντρα σε όλα κατάφερε και στάθηκε στο ύψος του και έστω και αν πλέον δεν συνεχίζει στο Europa League, τουλάχιστον μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για όσα έκανε φέτος στη διοργάνωση.


cska paok 0-1 mouslimovich
Ανέβηκε από pankar23. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Ο ΠΑΟΚ παρότι είχε το εις βάρος του σκορ (0-1) από την Τούμπα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχασε κλασικές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και προηγήθηκε με τυχερό γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 60'.

Η πρόκριση άλλαξε χέρια μέσα σε 5' λεπτά. Στο 75' ο Σαλπιγγίδης έχασε μοναδική ευκαιρία ύστερα από ωραία προσπάθεια του Ίβιτς. Στο 80' ο Λοβ εκτέλεσε πέναλτι, ο Κρέσιτς έδιωξε την μπάλα, η οποία κατέληξε σαδιστικά στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ιγκνάσεβιτς την έσπρωξε στο τέρμα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ , το αποτέλεσμα δεν άλλαξε αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TΣΣΚΑ: Ακινφέεφ (64' Τσεπτσούγκοφ), Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Τόσιτς, Κάουνα (61' Αλντόνιν), Νέσιντ, Λοβ (94' Α. Μπερεζούτσκι)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς (87' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς


cska paok eukairia mouslimovich 2
Ανέβηκε από pankar23. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.


cska paok 1-1 goal ignasevich
Ανέβηκε από pankar23. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.


cska paok dokari mouslimovich
Ανέβηκε από pankar23. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...