Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης: Ζωντανός στη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης με την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 επί του ουραγού και καταδικασμένου εδώ και εβδομάδες Πανσερραϊκού.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα δυο πέναλτι, που υπέδειξε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, και ήταν από ένα για κάθε ομάδα.

Οι Αρκάδες ήταν εύστοχοι στο δικό τους με εκτελεστή τον Ροζέριο στο 19ο λεπτό της συνάντησης, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με αυτό των γηπεδούχων.

Στο 78' ο Λεοζίνιο στάθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

serres asteras 0-1 rogerio me penalti
Ανέβηκε από pankar23. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο. Και στις δυο περιπτώσεις, πάντως, ολόσωστες ήταν οι υποδείξει του άρχοντα του αγώνα. Στο πέναλτι εις βάρος του Πανσερραϊκού είδε το χέρι που έκανε ο Παπάζογλου σε κεφαλιά του Μπαρτολίνι μέσα στην περιοχή, ενώ σε αυτό εις βάρος της ομάδας της Τρίπολης σωστά έδειξε τη βούλα μετά από ανατροπή του Λεοζίνιο από τον Καρέρας.
Βέβαια, βάσει της απόδοσης των δυο ομάδων, η νίκη κρίνεται απολύτως δίκαιη για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, που πάλεψαν σε όλο το 90λεπτο και πήραν αυτό που άξιζαν, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.
Αντιθέτως, η εμφάνιση των Σερραίων ήταν απογοητευτική για ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, αν βέβαια πίστευαν ακόμα σε αυτή.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Φερνάντες, ’λβαρες, ’μο, Παπάζογλου, Μαβενέ, Λεοζίνιο, Κις (Τριανταφύλλου 70'), Πάρκερ, Γεωργιάδης (Σουμπίνιο 54'), Μπέλιτς, Νταλέ
Αστέρας Τρίπολης (Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Μάρτινς (Κερ 80'), Καρέρα (Τσαμπούρης 89'), Αρσενίεβιτς (Ουντότζι 65'), Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...