Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1: Εμεινε στο Καραϊσκάκη

Η παρουσία του κόσμου και η στήριξή του δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρησητης 24ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. 

Εμφανώς επηρεασμένοι οι "πράσινοι" από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 και προσωρινά μείωσαν στους 9 τους βαθμούς από τους "ερυθρόλευκους", που παίζουν αύριο με τον Πανιώνιο. 

Ο Μπρίτο στο 31΄ και ο Γκοβού στο 33΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο Παναθηναϊκός μπήκε "ζεστός" στο ματς και στο 5΄ το σουτ του Κατσουράνη από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, από γύρισμα του Σπυρόπουλου, ο Γκοβού δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.
Σιγά-σιγά ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και μετά το 15ο λεπτό άρχισε να βγαίνει και στην επίθεση, απειλώντας για πρώτη φορά την εστία του Τζόρβα στο 21΄ με το σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή, να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των "πρασίνων".
Το ματς άνοιξε για τα καλά και στο 31΄ ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Μπρίτο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας (δεν κάλυψε ο Σεϊταρίδης) και με πλασέ "κρέμασε" τον Τζόρβα που επιχειρούσε έξοδο (0-1).
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε μετά από δύο λεπτά. Από τραγικό λάθος γύρισμα του Ολιβέιρα σε σέντρα του Κατσουράνη, ο Γκοβού ακολούθησε τη μπάλα και με σουτ νίκησε τον Μιχαηλίδη (1-1).
Ακολούθησε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους "πράσινους" στο 36΄ με τον Κατσουράνη (κεφαλιά και σουτ), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με την κλασική ευκαιρία για τους Περιστεριώτες, όταν από γύρισμα του Νάστου στη μικρή περιοχή, ο Θανάσης Καραγκούνης απέτυχε να πλασάρει σωστά, κάτω από την πίεση του Σπυρόπουλου. Στο 45΄ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Γκοβού από το γύρισμα του Νάστου.
Με μία ακόμη αμφισβητούμενη φάση, αυτή την φορά για τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 51΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπαζίνσκι, αλλά ο Τσινιάρης έδειξε και πάλι να συνεχιστεί το ματς.
Ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 57΄. Ο Τάτος βρέθηκε απέναντι από τον Τζόρβα, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ που είχαν, διατηρώντας το ματς στο 1-1. Στο 69΄, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Καραλής έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Ατρόμητο.
bala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...