Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οδεύει προς Αγγλία ο Σισέ εξ αιτίας των «ρατσιστών» Ελλήνων

Cissé praying ?Image by ultractz via Flickr
Να επιστρέψει στην Αγγλία επιθυμεί ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα. Επιπλέον ο επιθετικός του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα επιμείνει στην απόφασή του να καταγγείλει τον Ολυμπιακό στην UEFA και για ρατσιστική συμπεριφορά, των οπαδών του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα η «Daily Mail» γράφει ότι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν αντέχει την κατάσταση στην Ελλάδα και ψάχνει τρόπο να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Premier League, καθώς πλέον έφτασε στα όριά του μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από τη Δευτέρα (21/2) έχει γίνει γνωστό ότι ο Σισέ θα καταγγείλει στην UEFA, τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες είναι πως ο Γάλλος μεταξύ όλων των άλλων κατηγορεί τους οπαδούς του Ολυμπιακού και για ρατσισμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «wprost», ο Σισέ είναι εξοργισμένος με όσα έζησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έχει ξεκαθαρίσει πως θα αφήσει την Ελλάδα το καλοκαίρι. Παράλληλα δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι οι Έλληνες φίλαθλοι  σε κάποια παιχνίδια του έχουν καταφερθεί με ρατσιστικό τρόπο εναντίον του. Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναδημοσιεύει κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Σισέ στην «L’ Equipe» με τις οποίες μιλούσε για ρατσισμό!

«Η κατάσταση στις κερκίδες επιδεινώθηκε σημαντικά. Υπάρχουν  ρατσιστικές επιθέσεις προς εμένα, με βρίζουν και όταν ακουμπάω την μπάλα οι οπαδοί τσιρίζουν κάνοντας τις μαϊμούδες! Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο. Οι οπαδοί  είχαν φουσκωτές  μπανάνες και τις τίναζαν κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα», ανέφερε ο Σισέ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...