Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πιλάβιος: Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τις ομάδες

Για αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες, των οποίων οι φίλαθλοι προκαλούν επεισόδια, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, μετά το τέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, ενώ κάλεσε τη Σούπερ Λίγκα να επανεξετάσει τον τρόπο λειτουργίας της.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.
«Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΠΟ για όλα τα φαινόμενα της βίας. Οι πρώτες αποφάσεις που πήραμε είναι πως ενδεχομένως πρέπει να αυστηροποιηθούν ορισμένα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα. Θα απαγορεύσουμε τη χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Θέλουμε τη βοήθεια της Πολιτείας σε αυτά», σχολίασε αρχικά, προσθέτοντας:
«Πρότασή μου ήταν να κωδικοποιηθεί η αθλητική νομοθεσία με απλό τρόπο, να μην υπάρχουν υπερκαλύψεις ποινών και διατάξεων και να διασφαλιστεί το ενιαίο των κρίσεων. Αν αυτό απαιτεί κατάργηση πειθαρχικών επιτροπών, μπορούμε να το κάνουμε ακόμη κι αυτό. Έχουμε πρόθεση να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Έχουν γίνει πολλά βήματα. Τα εμπόδια για μένα δεν βρίσκονται στην ΕΠΟ, βρίσκονται αλλού».
Αναφορικά με το τι έγινε μέσα στο Δ.Σ., παραδέχθηκε την ένταση που δημιουργήθηκε από τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, περί δυσφήμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Παναθηναϊκό. «Υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις, αλλά νομίζω πως στο τέλος έφυγαν όλοι ήρεμοι».
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να υπάρξει θέμα εποπτείας από την ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...