Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Αυτοί που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό, δεν νιώθουν ντροπή»

Για την διαιτησία του ντέρμπι, την τιμωρία του Ολυμπιακού και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μίλησαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι κατά την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την τιμωρία του Ολυμπιακού και ανέφερε: «Ότι είδε όλος ο κόσμος το είδα και εγώ. Αυτοί που επέβαλαν την τιμωρία στον Ολυμπιακό, δεν νιώθουν ντροπή», ενώ σχετικά με τον Καλόπουλο τόνισε: «Αυτός δεν πρέπει να ξαναπαίξει παιχνίδι με τίποτα».

Όσο για το ενδεχόμενο αποχώρησης: «Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση. Εν θερμό μπορείς να πάρει κάποιος οποιαδήποτε απόφαση, αλλά το λογικό είναι αυτό που αποφασίσαμε. Δεν ταιριάζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνει αυτό το πράγμα, παρά το γεγονός ότι και εγώ και ο Παύλος θέλαμε να φύγει. Να καταλάβουν όλοι το σάπιο πρωτάθλημα δεν πρέπει να συνεχίζεται».

Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος, είπε: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πετύχει πάντα το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορώ να σας πω αν πέτυχαν ή απέτυχαν τα όσα αποφασίσαμε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα όμως πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα».


www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...