Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παρακολουθεί ΑΕΚ ο Μουρίνιο!

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει τον Ματέος και τις ικανότητές του ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής «AS» υπάρχει εκτενής αναφορά στον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και τονίζεται πως ο τεχνικός της «βασίλισσας» έχει υπό στενή παρακολούθηση την πορεία του κεντρικού αμυντικού στο «Δικέφαλο», αφού πιστεύει πως μπορεί να εξελιχθεί σε «Πικέ της Ρεάλ Μαδρίτης»!

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι ο Ματέος, παρά το ύψος του (1.91 μέτρα), διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πράγμα που διαπίστωσε στην προετοιμασία, με συνέπεια να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Η παράλληλη παρουσία των Πέπε, Καρβάλιο, Γκαράι, Αλμπιόλ και Ράμος που μπορούν να παίξουν στο κέντρο της άμυνας δεν θα του άφηνε περιθώρια για χρόνο συμμετοχής, οπότε αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, συνεχίζει το δημοσίευμα που καταλήγει ότι πλέον είναι στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ το να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό, αρχής γενομένης από το επόμενο κιόλας ματς του «Δικεφάλου».

Για τον Ματέος, η παρουσία του θα αποτελέσει μια μορφή τεστ, με το βλέμμα του Ζοσέ Μουρίνιο, έστω και από DVD, θα είναι πάνω του και εφόσον τα πάει καλά, τον Ιούνιο επιστρέφει στην Ισπανία.

Πηγή άρθρου: Sport-FM.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...