Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Παραμένει ο Νιόμπλιας προπονητής στον Παναθηναϊκό

Με επιστολή του, που διαβάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε με σκληρό τρόπο στην προηγηθείσα ανακοίνωση αποχώρησης από τα κοινά του τριφυλλιού του Ανδρέα Βγενόπουλου. Στην επιστολή γίνεται λόγος για ηρωική έξοδο και τονίζεται ότι προέχει η διασφάλιση της διοικητικής λειτουργίας και η συνέχεια της ομάδας.

Στην επιστολή ο αναφέρεται χαρακτηριστικά:«Την προηγούμενη εβδομάδα έθεσα επί τάπητος τις προτάσεις μου για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων, για να πέσουν οι μάσκες και να δοθεί ένα οριστικό τέλος στα διάφορα σενάρια, κάλεσα όποιον έχει διαφορετικά σχέδια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι μπορεί να υποκαταστήσει την οικογένειά μου αγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση μέχρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής 27 Μαΐου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ.  Η σημερινή ανακοίνωση μανιφέστο του κ. Βγενόπουλου έρχεται σε επιβεβαίωση των όσων είχα προ ημερών αναφέρει περί “ηρωικής εξόδου”».

Στην συνέχεια της επιστολής του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει: «Ο ρίψασπις κ. Βγενόπουλος “βγαίνει” όπως “μπήκε” από  τον Παναθηναϊκό, ακολουθώντας την προσφιλή γι\' αυτόν τακτική των ύβρεων και των προσωπικών επιθέσεων.  Δεν θα κατεβάσω τον πήχη σε αυτό το επίπεδο ούτε όμως και θα μείνει αναπάντητη η επιστολή του. Ωστόσο πρώτη μας προτεραιότητα οφείλει να είναι η διασφάλιση της διοικητικής συνέχειας και λειτουργίας της ομάδας.  Η κρισιμότητα της στιγμής απαιτεί τόλμη, αποφασιστικότητα και συλλογικές αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη ημέρα, το μέλλον του Παναθηναϊκού για αυτούς που επιλέγουν να τον στηρίξουν και για όλους όσοι τον στηρίζουν ανελλιπώς και  ανιδιοτελώς».

Στο τέλος της επιστολής επισημαίνεται ότι το σύστημα της ομάδας θα λειτουργήσει άμεσα: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει θεσπίσει συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται από θεσμοθετημένα όργανα με συλλογικό και διαφανή τρόπο λήψης αποφάσεων.  Το σύστημα αυτό λειτουργεί και θα λειτουργήσει χωρίς να χαθεί ούτε μία μέρα. Σας καλώ να ακολουθήσετε την λογική της συλλογικότητας.  Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.  Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από όλους μας».

Στο διοικητικό συμβούλιο  δεν εξελέγη πρόεδρος και καθήκοντα προεδρεύοντος αντιπροέδρου θα ασκεί μέχρι τις 18 Ιουνίου ο Τζώνι Βεκρής, ενώ στην θέση του πρώτου αντιπροέδρου με αυξημένες αρμοδιότητες εκλέχθηκε ομόφωνα οΔημήτρης Γόντικας. Στην θέση του προπονητή παραμένει με απόφαση όλων ο Νικος Νιόπλιας με πρόταση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε και πάλι την ομόφωνη υποστήριξη για την θέση του προέδρου. Τέλος, η εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Βεκρή, Γόντικα, Νίκα και Βουτσαρά θα τρέξει από την Πέμπτη σε συνεργασία με τον προπονητή όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...