Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Νιόπλιας: Πολλά γκολ για πρωτάθλημα και κύπελλο

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας με τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 επί της Ίντερ.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζιμπρίλ Σισέ, που πέτυχε δυο γκολ.

«Βλέπουμε ότι το παιδί ήρθε με όρεξη όπως τελείωσε άλλωστε και την σεζόν», σημείωσε αρχικά ο Νιόλιας για τον Γάλλο άσο και συνέχισε:

«Το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Πάντα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Είδαμε ότι αυτή τη χρονική στιγμή οι ομάδες δεν είναι τόσο έτοιμες, αλλά πάντα η νίκη είναι νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ίντερ πριν από τρεις μέρες επικράτησε επί της Μάντσεστερ Σίτι με τους ίδιους παίκτες κόντρα σε μια ομάδα που έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα».

Όσον αφορά το ποια θα είναι η φετινή αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδα, υποστήριξε πως «στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βάζουμε πολλά γκολ, να έχουμε καλή επίθεση. Αυτό βοηθά τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πέρσι κάναμε το ίδιο πράγμα, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να πετύχουν πολλά στον επιθετικό τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...