Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ξεκινούν οι ρεβάνς για τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Ξεκινούν από απόψε οι επαναληπτικές αναμετρήσεις σε ένα καυτό τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το βράδυ διεξάγονται τα πρώτα δύο ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Χαποέλ υποδέχεται στο Ισραήλ την Ακτόμπε και πρέπει να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ματς, ενώ η Άντερλεχτ σε ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την TNS, έχοντας νικήσει ήδη στην Ουαλία με 3-1.

Ασφαλώς το ενδιαφέρον των ελλήνων φιλάθλων εστιάζεται στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, που θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα στις 9.45 το βράδυ της Τετάρτης και θα αποτελέσει τη ρεβάνς του 10-2 στο Άμστερνταμ. Την ίδια ώρα η αυστριακή Σάλτσμπουργκ θα φιλοξενήσει την κυπριακή Ομόνοια, στην ρεβάνς επίσης του 1-1 πριν μια εβδομάδα στην Κύπρο. Γενικά, ο μεγάλος όγκος των αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται την Τετάρτη.

Την Πέμπτη θα γίνουν οι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ελλάδα το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ρεβάνς του αγώνα Μακάμπι Τελαβίβ – Ολυμπιακός, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Άρης θα σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση απέναντι στην πολωνική Γιαγκελόνια. Σήμερα Τρίτη διεξάγεται μόνο ένας αγώνας, αυτός ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Μπερόε στην Αυστρία, στην ρεβάνς του 1-1 της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...