Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Οι πρωταθλήτριες ομάδες στο... Facebook

Αν διεξάγονταν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου αναφορικά με τους φίλους που έχουν στο... facebook, μακράν μπροστά θα βρίσκονταν οι τουρκικοί σύλλογοι. Πρωταθλήτρια θα αναδεικνύονταν η Γαλατάσαράι, ενώ ακόμα δύο τουρκικοί σύλλογοι θα φιγουράριζαν στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους συλλόγους.

Η Γαλατάσαράι έχει 4,1  εκατομμύρια φίλους στο facebook, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αφήσει μακράν πίσω στην δεύτερη θέση το καμάρι της Καταλωνίας, την Μπαρτσελόνα, που έχει μόλις 3,4 εκατ. φίλους. Στην τρίτη θέση αναδεικνύεται ένας ακόμα τουρκικός σύλλογος, η Φενέρμπαχτσέ με 2,8 εκατ. – οριακά πάνω από την Ρέλα Μαδρίτης που έχει 2,7.

Στην πέμπτη θέση έρχονται οι Λος Άντζελες Λέικερς με 2,3 εκατ. φίλους, η πρώτη ομάδα μπάσκετ που συναντάμε στον κατάλογο. Έκτη είναι η θρυλική Λίβερπουλ με 1,9 εκατ και έβδομοι οι Ντιου Γιορκ Γιάνκις από το αμερικανικό μπέιζμπολ με 1,8 εκατ. φίλους.

Στην όγδοη θέση κατατάσσεται η Μπεσίκτρας, τρίτος τουρκικός σύθλλογος στην δεκάδα, με 1,5 εκατ. Στην ένατη θέση με 1,3 εκατ. φίλους κατατάσσονται οι Μπόστον Ρεντ Σοξ ενώ μόλις στην δέκατη θέση βρίσκεται η δημοφιλής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1,26 εκατ. φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...