Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά ο Αρέβαλο

Στη τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Αρέβαλο Ρίος. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Ουρουγουανού μέσου και δεν αποκλείεται το θέμα να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, αφού οι απαιτήσεις των μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση ανέρχονται στις 300.000 ευρώ και η Πενιαρόλ εκτιμάται ότι θα ικανοποιηθεί με 550.000 ευρώ.

Βέβαια, όλα πήγαν να χαλάσουν όταν οι εκπρόσωποι του Ουρουγουανού αύξησαν τις απαιτήσεις του ενώ έκαναν λόγο και για πρόταση άλλης ομάδας. Στον Ολυμπιακό βλέποντας τα παιχνίδια των μάνατζερ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να μπουν σε παιχνίδια, κάτι που ανάγκασε τους μάνατζερ να κάνουν πίσω.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την απόκτηση του 28χρονου μουντιαλικού άσου άνοιξε και αφού περάσει ο αγώνας με την Μακάμπι αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Προτάθηκε ο Ντοναντέλ

Ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί στο λιμάνι είναι και αυτό του Μάρκο Ντονατέλ της Φιορεντίνα. Ο 27χρονος άσος αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στους «βιόλα» και το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μίλαν ως αντί-Γκατούζο. Το κόστος πιθανής μεταγραφής του δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ αφού ο παίκτης μπήκε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Νέο όνομα ο Τζο

Σταματημό δεν έχουν οι προτάσεις που έρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού για επιθετικό. Τώρα είναι η σειρά ενός άλλου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι να ακουστεί για τους Πειραιώτες. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Τζο η περίπτωση του οποίου εξετάζεται. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν «κρούση» για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού.

* Φήμες από την Ιταλία κάνουν λόγο για συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Μίλαν για τον δανεισμό του Γκανέζου Ντομινίκ Αντίγια. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ - με οκτώ γκολ - του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U-20.

* Θερμοκρασίες Σαχάρας θα συναντήσει στο Ισραήλ η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν. Πάνω από 40 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...