Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο τουρκικό πρωτάθλημα

Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν από το παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Μπουρσασπόρ για την 15η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος (1-0).

Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στους δρόμους της Πόλης αλλά και με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και τρεις οπαδοί να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.


Η βεντέτα για τις δύο ομάδες έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, το 2004 συγκεκριμένα, όταν η Μπεσίκτας έχασε τελευταία αγωνιστική από τη Ριζεσπόρ και με τον τρόπο αυτό έριξε στη δεύτερη κατηγορία τη Μπουρσασπόρ. Πέρσι, πάλι τελευταία αγωνιστική, η Μπουρσασπόρ επικράτησε της μισητής αντιπάλου Μπεσίκτας και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Για λόγους ασφαλείας το παιχνίδι έγινε το μεσημέρι (14:00), καθώς περίπου 1.500 οπαδοί της Μπουρσασπόρ επρόκειτο να βρεθούν στο «Ινονού». Η «μάχη», όμως, ξεκίνησε από πολύ πιο νωρίς όταν οι οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο προκειμένου να ανταλλάξουν αντικείμενα και όχι μόνο με τους αντίστοιχους της Μπουρσασπόρ. Βγήκαν μαχαίρια, χρησιμοποιήθηκαν πολλά αντικείμενα και αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...