Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κοιτάει Κορομινά η ΑΕΚ! (VIDEO)

Τον Φεράν Κορομίνας κοιτάει η ΑΕΚ, είναι μια περίπτωση που αρέσει και στον Μανόλο Χιμένεθ και φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση ο μεσοεπιθετικός της Εσπανιόλ.

Ο Φεράν Κορομίνας έχει προταθεί στην ΑΕΚ αλλά και στον Ολυμπιακό και είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα και καλή περίπτωση αφού αρέσει και εξετάζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φαίνεται να θέλει να φύγει από την Εσπανιόλ γιατί δεν αγωνίζεται όσο ήθελε και από ότι φαίνεται ψάχνει οποιονδήποτε τρόπο για να φύγει από την Εσπανιόλ και γιατί όχι και από την Ισπανία. Ο παίχτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ εδώ και κάτι μέρες και φαίνεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος του Μανόλο Χιμένεθ για τα χαφ. Ο 28χρονος μέσος, είναι ο παίκτης που πληροί τα "θέλω" του προπονητή, είναι παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μπορεί να παίξει στον άξονα, έχει τη δυνατότητα να "φτιάξει" το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Η Sport της Βαρκελώνης αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι ο Κορομίνας αποτελεί νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, ενώ μπλέκει και τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση της ΑΕΚ τώρα είναι ότι άμα με το καλό προκριθεί σημερα (22:05, Όλοι γήπεδο) θα ζητήσει σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ ενίσχυση της ομάδας και όχι μόνο από το ράφι των ελεύθερων αλλά και από το ράφι τον δεσμευμένων.

Προφίλ ο Φεράν Κορομίνας:
Ο Κορομίνας είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της Εσπανιόλ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, όπως και στην Εθνική Καταλονίας. Φέτος, ο 27χρονος που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί για μόλις 4 λεπτά στο πρωτάθλημα και 45 στο Κύπελλο. Αντιθέτως τα προηγούμενα χρόνια είχε σημαντική παρουσία στην Εσπανιόλ, με 23 εμφανίσεις και 1 γκολ πέρυσι και 3 τέρματα σε 26 συμμετοχές πρόπερσι στην Primera Division.

2004/05: 5-0
2005/06: 32-3 (7-0 στο Κύπελλο UEFA)
2006/07: 30-4 (11-5 στο Κύπελλο UEFA)
2007/08: 26-2 (2-1 στο Κύπελλο Ισπανίας)
2008/09: 26-3 (2-1 στο Κύπελλο Ισπανίας)
2009/10: 23-1


Βίντεο του Φεράν Κορομινάς(Ferran Corominas)...!!!


aekfans21.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...