Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Μπάσιμο» της Λίβερπουλ για Τοροσίδη

Vasilis Torosidis Chelsea (3) v (0) OlympiakosImage via WikipediaΜετά από την Στόουκ, και η Λίβερπουλ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει βρετανική ιστοσελίδα. Η "insidefutbol", μάλιστα, αναφέρει ότι οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους για να προσεγγίσουν την πλευρά του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Φέρονται να έχουν μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, Γιώργο Καζιάνη, ο οποίος τους μετέφερε πως εάν όντως θέλουν τον «Τόρο», τότε θα πρέπει σύντομα να μιλήσουν και με τον Ολυμπιακό.
Στη συνέχεια αναφέρει ότι εάν θελήσει η Λίβερπουλ να πάρει τον παίκτη, μπορεί να το κάνει άμεσα, καταβάλλοντας το ποσό των 7 εκατομμυρίων, δηλαδή τη ρήτρα του συμβολαίου του.
Φυσικά στη Λίβερπουλ γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη προσφέροντας και μικρότερο χρηματικό ποσό.

«Ο Τοροσίδης μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις, όπως δεξιά όπως δεξιά και αριστερά της άμυνας αλλά και ως κεντρικός μέσος, για αυτό και τον κάνει πολύτιμο ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό.
Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός σε μία μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Premier League αν και ο Τοροσίδης με τον Ολυμπιακό θα μπορεί να παίξει στο Champions League και αυτό είναι ένα εμπόδιο για την μεταγραφή», καταλήγει.
Πηγή: sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...