Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παναιτωλικός: Περίμεναν Σιόντη αλλά…

Τον Στέφανο Σιόντη περίμεναν πολλοί σήμερα στο Αγρίνιο, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός μέσος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τον Παναιτωλικό.
Μάλιστα έδειξε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει ανάμεσα στα «καναρίνια» και τον Πανιώνιο. Απόν την στιγμή που δεν έχουν γίνει πολλές μεταγραφές, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Παναιτωλικού που περίμεναν σήμερα στην επίσημη πρώτη μια έκπληξη από τον Φώτη Κωστούλα. Το όνομα που ακουγόταν περισσότερο ήταν αυτό του Στέφανου Σιόντη. Ο νεαρός αμυντικός μέσος της Καβάλας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα «καναρίνια», ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος μας επισήμανε πως δεν υπάρχει κάτι και πως μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Όχι δεν έχει υπάρξει κάτι με τον Παναιτωλικό. Πιστεύω πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Είτε θα πάω στο Αγρίνιο, είτε στον Πανιώνιο». Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως προτιμά την περίπτωση των «κυανέρυθρων», απόν την στιγμή που οι Αγρινιώτες έχουν αργήσει να του καταθέσουν πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...