Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός

Η τρίτη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους δεν κατάφερε να είναι νικηφόρα όπως οι δύο προηγούμενες, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στην τουρκική Σίβασπορ. Αυτό ήταν το προτελευταίο φιλικό των «πρασίνων» στην Αυστρία αφού την Κυριακή η ομάδα του Φερέιρα θα αντιμετωπίσει την Κολωνία και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για το πρώτο ματς με την Οντένσε για τον γ` προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος καθ` όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι αυτό φαίνεται καθαρά και από τα δύο δοκάρια που είχε, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο, στο 37ο λεπτό, όταν ο Πετρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δεξιού δοκαριού της εστίας της Σίβασπορ. Το δεύτερο ήταν στο 67ο λεπτό όταν μετά από εξαιρετική εκτέλεση απευθείας φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι της εστίας της τουρκικής ομάδας.

    Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 31’, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ερμάν στο ύψος του πέναλτι κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ επιχείρησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζόρβας, όμως, έδιωξε την μπάλα με τα πόδια πραγματοποιώντας εξαιρετική απόκρουση.

    Το μόνο άσχημο της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 26΄. Η πρώτη διάγνωση δεν ήταν καλή αφού κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ισχύει είναι απόλυτα λογικό να χάσει τα παιχνίδια με την Οντένσε.

    Οι συνθέσεις:

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνη, Πλεσί, Φουρλάνο (73΄ Μουν), Μαρίνο, Δημούτσο, Κλέιτον.

    ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Μποργκάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζιγιά, Κατίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τσιχάν, Καμίλ, Ενεράμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...