Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

"Φιλική" νίκη του Άρη με τον Ατρόμητο

Τα "αποκαλυπτήριά τους", από την έναρξη της προετοιμασίας τους, έκαναν σήμερα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Καρπενήσι ο Αρης και ο Ατρόμητος. Τεστ που ολοκληρώθηκε με νικητή τον πρώτο με 1-0. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ που πέτυχε στο 11' ο Σολτάνι. Για τους "κίτρινους" δεν αγωνίστηκαν οι Φατί, Διούδης (ίωση), Κανούλας, Τσέζαρεκ, Πρίττας (τραυματίες).

    Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε με το τέλος του αγώνα: "Ηταν ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να μπούμε σε συστήματα τακτικής. Σημαντικό είναι ότι μπήκαν και νέα παιδιά. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Πιστεύω ότι σε τακτική και αντοχή θα κάνουμε το καλύτερο στην Αυστρία για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για τα νέα παιδιά." Για την ενίσχυση του ρόστερ ο τεχνικός του Αρη τόνισε: "Κάνουμε προσπάθεια για να αποκτήσουμε παίκτη στην επίθεση. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τον έχουμε. Θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για τον στόπερ με δικά μας παιδιά."

    Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας σχολίασε: "Είχαμε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας μας. Βγάλαμε ότι ήθελε ο προπονητής σήμερα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη για μένα και να βοηθήσω την ομάδα, κάτι που δεν μπόρεσα να κάνω πέρυσι με τον σοβαρό τραυματισμό μου."

    Ο σκόρερ του ματς, Καρίμ Σολτάνι, ανέφερε: "Ηταν το πρώτο παιχνίδι μας. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να βρεθούμε μεταξύ στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο κόσμο κοντά μας, τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη (σ.σ. 500 περίπου οπαδοί του Αρη παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα). Το γεγονός μας χαροποιεί. Ελπίζω γι' αυτόν τον κόσμο να έχουμε μια καλή χρονιά. Χαίρομαι που σκόραρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα."

    Οι συνθέσεις:

    ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46' Βελλίδης), Νέτο (63' Τριανταφυλλάκος), Μίσελ, Γιαννίτσης (57' Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (86' Αγτζίδης), Βανγκέλι (73' Γιαννιώτας), Κασναφέρης (46' Παπαζαχαρίας), Καπετάνος (69' Τσουκάνης), Τόχα (52' Σακάτα), Σολτάνι (57' Αγγελούδης), Καστίγιο (73' Κοτσώνης).

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ (71' Ραχιώτης), Σκόνδρας (68' Αθανασίου), Γιαννούλης (60' Νάστος), Τόμας (71' Γρομητσάρης), Φυτανίδης (68' Λημνιός), Τάτος (46' Σφακιανάκης), Μπρίτο (71' Καραμάνος), Αναστασάκος (46' Ντιβέινι), Μπάλας (60' Μακρής), Καραγκούνης (30' Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (60' Φαβάλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...