Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΟΦΗ- Βεζυρίδης: «Αξίζαμε την άνοδο»

logoImage via WikipediaΓια όλους και για όλα  μίλησε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, μίλησε για τη διαδικασία των πλέι οφ, για το γεγονός ότι αυτά θα γίνουν στην Αθήνα, αλλά και για το ότι γίνονται στην καρδιά του καλοκαιριού.
Αναλυτικά όσα είπε στον «Sentra 103,3»:
«Σίγουρα ο ΟΦΗ θα άξιζε μία θέση στη Superleague. Η ομάδα μας ήταν πολύ αδικημένη από τα περσινά πλέι οφ και φέτος συμβαίνει το ίδιο, έμμεσα βέβαια. Διότι η κατάσταση που επικρατεί δυσκολεύει περισσότερο το έργο του ΟΦΗ για να επιστρέψει στη Superleague. Το κακό για εμάς είναι ότι δεν θα παίξουμε στο «Γεντί Κουλέ» και δεν θα έχουμε τη δύναμη της έδρας. Είναι ένα ακόμα μείον για εμάς.
Οπως είναι κατανοητό είναι διαφορετικό να παίζεις εκεί με εννιά χιλιάδες κόσμο στο πλευρό σου και διαφορετικό να παίζεις στην Αθήνα, διότι κάποιοι κύριοι της ΕΠΟ ή της Football League δεν μπορούν να βάλουν κάποια πράγματα σε μία σειρά. Κι αυτά θα τα `λουστούμε` εμείς.
Βέβαια, ο κόσμος θα μας ακολουθήσει, παρά την ταλαιπωρία που θα υποστεί. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το αβαντάζ των βαθμών, καθώς είμαστε δύο βαθμούς πάνω από το Λεβαδειακό και τρεις από τους άλλους. Ακόμα δεν ξέρω το πρόγραμμα και το ρόλο που μπορεί να παίξει».

Για ότι έχει συμβεί μέχρι στιγμής, όσον αφορά στα φετινά πλέι οφ είπε: «Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα κι εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε. Γενικότερα στο ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Πρέπει να θεωρείσαι πάρα πολύ άτυχος για να το συναντήσεις. Όλοι είμαστε πολύ μπερδεμένοι, δεν ξέρουμε το μέλλον μας και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι πολύ άσχημα.
Εκτός από τα συμβόλαια υπάρχει και το συναίσθημα, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις στην άκρη και να σκεφτείς στυγνά επαγγελματικά. Όλοι είμαστε πολύ δεμένοι με την ομάδα. Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Χθες το βράδυ βγήκε η απόφαση για τα πλέι οφ που μας κάνει άνω-κάτω. Δεν ξέρω ακριβώς πως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση. Εγώ ήμουν στη Δράμα και τώρα θα πάρω το αεροπλάνο για να γυρίσω πίσω».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...