Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νίκησε, άρεσε και ανησυχεί

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο Γένμπαχ της Αυστρίας, ο Ολυμπιακός νίκησε την Πολόνια Βαρσοβίας με 2-1 (2΄ Γκρμπιτς, 59΄ Φουστέρ - 34΄ πέναλτι Κουτίνιο). Αύριο (20/7) η πειραϊκή ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Ζέεφελντ. Ανησυχία για Μιραλάς που αποχώρησε τραυματίας στο 52.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έστειλε στον αγωνιστικό χώρο μια ενδεκάδα που είναι αμφίβολο αν θα εμφανιστεί ξανά, έστω και σε προπόνηση στο Ρέντη. Ο Τοροσίδης πλαισίωνε τον Παπαδόπουλο στα στόπερ, ο Σουμπίνιο ήταν δίπλα στον αμυντικό χαφ (Ουρτάδο), ο Χαβίτο στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Γκρμπιτς πίσω από τον Πάντελιτς, σε ρόλο... Φουστέρ.

Αφού στο ξεκίνημα (μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο) η πειραϊκή ομάδα δεν πλήρωσε το σφάλμα του Κοστάντσο, που πάντως διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας σωτήρια το πλασέ του Μπόνιν, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 2΄ με τον Γκρμπιτς, που πίεσε τον Μπαζίνσκι, έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 28΄ ο Σουμπίνιο πήρε την πάσα του Χαβίτο αλλά «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 34΄ ο Ουρτάδο υπέπεσε σε πέναλτι και ο Κουτίνιο ισοφάρισε από τα 11 μέτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε μια διαφορετική ενδεκάδα, με το Δασκαλάκη στο τέρμα, τους Παπάζογλου-Μαρκάνο στο κέντρο άμυνας, το Βαλεριάνο αριστερά και τον Κάταϊ δεξί χαφ. Στο 52ο λεπτό ο Μιραλάς αποχώρησε τραυματισμένος και στο 59΄ ο Φουστέρ, από ασίστ του Νικλητσιώτη έκανε το 2-1. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο ποιοτικός στην επανάληψη, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα χάρις στους Ιμπαγάσα, Φουστέρ, αλλά ευκαιρίες δεν δημιούργησε, σε ένα μέτριο β΄ μέρος.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Παπάζογλου, Σάντλοκ, Μπαζίνσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Ριέρα, Πάντελιτς.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Φουστέρ, Μιραλάς (52΄ λ.τ. Νικλητσιώτης), Τζεμπούρ.

ΠΟΛΟΝΙΑ: Γκλίβα, Γιοντλόβιετς, Μπαζίνσκι, Σικόρσιαν, Κοκόλκα, Μπόνιν, Τράλκα, Σούλτες, Σάντλοκ, Πιάτεκ, Κουτίνιο.

** Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο φιλικός αγώνας με τη Γαλατασαράι (17 Αυγούστου, «Γ. Καραϊσκάκης»), θα ξεκινήσει στις 21:00.
http://www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...