Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός: Μένει, δε μένει ο Ντούντα!

Μετέωρη θεωρείται προς το παρόν η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού ο Σέρβος τεχνικός εμφανίζεται προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Αμφίβολο προβλέπεται το μέλλον του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ο Πρωταθλητής.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε συνάντηση την περασμένη βδομάδα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων βγήκε προς τα έξω ότι κατά πάσα πιθανότα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσα αισιόδοξα και έχουν λάβει αρνητική τροπή. Ο λόγος είναι ότι ο Ντούντα είναι αρκετά προβληματισμένος μετά την αποχώρηση των Αγγελόπουλων και τη μαζική φυγή παικτών και ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό τόσο για τη διοικητική αστάθεια που παρουσιάζεται, όσο και για το κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι σύντομα, ίσως και αύριο, ο Ίβκοβιτς θα ανακοινώσει την απόφασή του και προς το παρόν είναι 50-50 αν θα παραμείνει ή όχι στο Λιμάνι του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για σήμερα ο Ντούντα έχει προγραμματίσει την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Σερβίας και μένει να δούμε αν θα προκύψει οτιδήποτε νεότερο από τη γείτονα χώρα.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...