Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ - Α1 Μπάσκετ: «Σκότωσε» τον Αρη ο Σπανούλης

Ματς για γερά νεύρα μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και με τη βοήθεια του ριπλέι.

Με τρίποντη βόμβα του Σπανούλη 5.2'' πριν το τέλος και απίστευτο κόψιμο του Χάινς στο λέι απ του Τζέιμς σε «νεκρό χρόνο», ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα μέσα από το Αλεξάνδρειο με 71-70 επί του Αρη, στο κορυφαίο ματς της 7ης αγωνιστικής.

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αποδείχθηκε ο Ολυμπιακός, που παρότι βρέθηκε να «κυνηγάει» στα τελευταία 3 λεπτά το σκορ, τελικά πανηγύρισε μία τεράστια νίκη, που τον καθιστά φαβορί για να τερματίσει πρώτος στην Α1, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα.

Ο λόγος που η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς πέρασε με…διπλό από την Θεσσαλονίκη ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός, που σίγησε την περασμένη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Φενερμπαχτσέ, ήταν «βαριά οπλισμένος» σήμερα και με 29 πόντους «σκότωσε» τον Άρη που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Με «κρύο αίμα» 5.2’’ πριν τη λήξη ο Λαρισαίος μετέτρεψε το 68-70 σε 71-70 υπέρ των Πειραιωτών, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα ο Κάιλ Χάινς έβγαλε τα μισά χρήματα της μεταγραφής του με το κόψιμο στο λέι απ του Τζέιμς. Οι διαιτητές χρειάστηκαν το βίντεο του αγώνα για να δουν εάν η μπάλα είχε κτυπήσει πρώτα στο καλάθι και μετά από αρκετές επαναλήψεις αποφάνθηκαν ότι ο Αμερικανός είχε ανακόψει πρώτος την πορεία της μπάλας.

Ο Κολοσσός Ρόδου διέλυσε την Καβάλα με 83-55, η οποία…εμεινε στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ήταν το 5ο «τρίποντο» σε 6 αγώνες για την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...