Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ 2-2

Τέσσερις μέρες μετά τον θρίαμβο στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από την κούραση και της απουσίες, με αποτέλεσμα να πετάξει άλλους δυο πολύτιμους βαθμούς στα Γιάννινα.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι από άποψη φάσεων και γκολ, ο ΠΑΣ προηγήθηκε δυο φορές των αντιπάλων του, αλλά οι παίκτες του δικεφάλου βρήκαν το κουράγιο και τις δυο φορές να φέρουν το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς, όταν μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπακαγιόκο εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη έξοδο του Κρέσιτς και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ πίεσαν για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Παρόλα αυτά, κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 17' με τον Αθανασιάδη και κατάφερε στη συνέχει να ισορροπήσει το ματς.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την ανάπαυλα, αλλά όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, ο ΠΑΣ πέτυχε γκολ με την έναρξη σχεδόν του 45λέπτου. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Μπακαγιόκο, ο οποίος στο 49' εκμεταλλεύτηκε εκ νέου λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων για να γράψει με συρτό σουτ το 2-1.

Παρά τις δυσκολίες, όμως, το συγκρότημα του Λάσλο Μπόλονι δεν παραδόθηκε. Στο 73' ο Τζημόπουλος έκανε χωρίς λόγο χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στον ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα ο Λαζάρ.

                                    

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...