Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO: ΠΑΟΚ -Ατρόμητος 3-1

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ εμφανίστηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα και επιβλήθηκε 3-1 του Ατρομήτου στην Τούμπα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα! Λίνο, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης τα γκολ του «δικεφάλου»!
 
Για τους Περιστεριώτες ήταν η δεύτερη εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα.
Το ματς είχε…τρελό ρυθμό στο ξεκίνημά του και μέσα στα πρώτα 13 λεπτά ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τα σουτ των Σαλπιγγίδη (άουτ) και Γκαρσία (ο Ιτάνζ απέκρουσε δύσκολα το απευθείας φάουλ του Ουρουγουανού), ενώ ενδιάμεσα ο Επστάιν μπήκε από πλάγια στην περιοχή, αλλά ο Κρέσιτς απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Γερμανού.
Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε στο 19΄ με το γκολ που πέτυχε ο Λίνο, στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιτάνζ έκανε μεγάλη επέμβαση στο δυνατό σουτ του Φωτάκη από το ύψος του πέναλτι.
Προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε ο ΠΑΟΚ λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Ο Αθανασιάδης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ζουέλα, ο Τριτσώνης έδειξε «παίζετε», αλλά με υπόδειξη του επόπτη, Ακρίβου, ο ρέφερι του ματς υπέδειξε πέναλτι. Ούτε από το τηλεοπτικό ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση… Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε ψύχραιμα κι έκανε το 2-0 στο 29΄, σκορ με το οποίο μπήκαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια.
Εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παρουσίασε στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος, που στο 60ο λεπτό μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ. Στο 88΄ ο Κρέσιτς έκανε την απόκρουση του αγώνα σε φάουλ του Επστάιν (η μπάλα βρήκε και το αριστερό δοκάρι). Κι ενώ το γκολ δεν ήρθε για τους Περιστεριώτες, ο Αθανασιάδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «σφράγισε» τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» (3-1).




                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...