Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πρόταση Μαρινάκη σε Βαλβέρδε για να μείνει

Να κλείσει από νωρίς την υπόθεση παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δίχως να χάσει χρόνο, έκανε ήδη πρόταση στον Ισπανό τεχνικό.

Είναι άλλωστε γνωστό, πως ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη τον Βαλβέρδε στον Πειραιά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να εκφράσει την επιθυμία του στον Ισπανό μέσω της πρότασης που κατέθεσε και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Μια απάντηση που δεν θα έρθει σύντομα, αφού όπως τόνισε ο 48χρονος τεχνικός, θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του, να αποφασίσει τι θα κάνει και να του ανακοινώσει μετά το Πάσχα.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι γνωστά... Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει, έχει δεθεί με την ομάδα του Πειραιά και τον κόσμο, όμως υπάρχει το οικογενειακό πρόβλημα, που τον απασχολεί κάθε σεζόν.

Το οικογενειακό ζήτημα του Ισπανού δεν έχει λυθεί και δεν είναι εύκολο γι' αυτόν να μείνει μακριά από τους δικούς του ανθρώπους για τέταρτη χρονιά. Παρόλα αυτά, όλα παίζονται και είναι ρευστά. Αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι υπομονή και μετά το Πάσχα το μυστήριο θα λυθεί.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...