Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Super League: Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0

Την πρώτη νίκη του στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Ατρόμητος, που επικράτησε στο Περιστέρι της ΑΕΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που ήταν και το πρώτο της καριέρας του στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, σημείωσε ο Σκόνδρας στο 75ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 11ο λεπτό το σουτ του Δημούτσου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μήτρογλου έπιασε δυνατό σουτ, που απέκρουσε ο Κωνσταντόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν μετά το ημίωρο, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί και ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος του αγώνα χωρίς να έχουν να επιδείξουν κάποια αξιόλογη φάση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 47΄ και μετά από αντεπίθεση ο Κλωναρίδης πάσαρε στον Λεονάρντο, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ. Ο Ατρόμητος έχασε νέα ευκαιρία στο 73΄, με τον Αναστασάκο (απέκρουσε ο Κωνσταντόπουλος), αλλά στο 75΄ ο Γιάννης Σκόνδρας «σκότωσε» την Ένωση, όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κωνσταντόπουλου σε σουτ του Μήτρογλου και έκανε το 1-0, εξανεμίζοντας ολλές από τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...