Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Super League: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τέσσερις αγωνιστικές μετά την έναρξή τους. Οι «πράσινοι» νίκησαν στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ 2-0, με γκολ των Τοτσέ (62΄), Κλέιτον (86΄) και προσπέρασαν το «Δικέφαλο», καλύπτοντας ταυτόχρονα τη διαφορά της ήττας τους στην Τούμπα (0-1).

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 18΄ με τον Αθανασιάδη, με το φορ του «Δικέφαλου» να πιάνει απευθείας το σουτ στο γύρισμα του Έτο, αλλά ο Καρνέζης απέκρουσε στη γωνία του. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουμσόνγκ πήρε με εντυπωσιακό άλμα την κεφαλιά σε χτύπημα κόρνερ, αλλά ο Μαλεζάς ως «από μηχανής θεός» απέκρουσε στη γραμμή.

Οι παίκτες του Μπόλονι κρατούσαν εύκολα τους «πράσινους» μακριά από την περιοχή τους, έχοντας σωστή οργάνωση και καλή κυκλοφορία, αλλά στο 42΄ ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Τοτσέ, που τον «έκοψε» τη στιγμή του σουτ με σωτήριο τάκλιν ο Τσιρίλο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62΄ προηγήθηκαν με τον Τοτσέ, που δέχθηκε τη σέντρα του Κουίνσι στο δεύτερο δοκάρι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το 10ο τέρμα του Ισπανού στο πρωτάθλημα και 2ο στα πλέι οφ.

Στο 72΄, πάντως, ο διαιτητής Γιάχος αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο Φωτάκη, ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καντέ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Τελικώς ο Παναθηναϊκός διασφάλισε το πολύτιμο τρίποντο με τον Κλέιτον στο 86΄, που δέχθηκε πάσα του Κατσουράνη και πλάσαρε ωραία τον Χαλκιά.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Παναθηναϊκός 8, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Ατρόμητος 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...