Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Στην Κομοτηνή βγαίνει το τελευταίο εισιτήριο

Η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται απόψε με τον δεύτερο επαναληπτικό, που φέρει τον Πανθρακικό να φιλοξενεί στην Κομοτηνή τον Ολυμπιακό (20:00), στη ρεβάνς του 6-2 υπέρ των πρωταθλητών  από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν αγώνα χωρίς ενδιαφέρον, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατά 99% εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον τελικό του ΟΑΚΑ, στις 11 Μαΐου, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η έλλειψη σκοπιμότητας, όμως, είναι και το στοιχείο που κάνει την αναμέτρηση ενδιαφέρουσα, αφού αναμένεται ένα ελεύθερο και επιθετικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, μετρά έξι απουσίες, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τους Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Λαδάκη, Κουτσόπουλο, Κοντογουλίδη και Πόπτση.
Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν στην Κομοτηνή χωρίς τον προπονητή τους, καθώς ο Μίτσελ είχε ενοχλήσεις στη χολή μετά τη χθεσινή , προπόνηση και εισήχθη σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο Ολυμπιακός μετέβη στη Θράκη χωρίς τους Ιμπαγάσα και Χολέβα, που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα καθώς και τους Βλαχοδήμο, Μέγερι, αλλά με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, καθώς η τεχνική ηγεσία δεν επιθυμεί ενδεχόμενη συμμετοχή στον τελικό να συνοδεύεται από αγωνιστική απραξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...